Saturday, November 3, 2007

Intro de album

Am creat acest blog pentru ca in fiecare dintre noi zace, latent, un literat. Avem ganduri, pareri, opinii, "inpresii", pe care le concepem, apoi le tinem pentru noi, sau le expunem. Le transmitem prin viu-grai de cele mai multe ori, insa uneori simtim nevoia sa le dezvoltam si sa le lasam scrise undeva, din mai multe motive. Preponderent pentru mine a fost placerea de a ma intoarce, dupa ceva vreme, inapoi la postarile pe care o sa le las aici, pentru a reface filmul gandurilor si ideilor care m-au "chinuit" la un momentdat, pentru a revedea iNpresiile pe care anumite evenimente, traite sau auzite, mi le-au lasat la vremea lor.

Voi scrie aici oridecateori voi simti nevoia sa o fac, nu vor fi posturi periodice, nici la kilogram, nu voi respecta o anumita cronologie a evenimentelor, iar blogul nu are un profil bine definit. Nu voi plictisi prin expunerea a ceea ce mananc sau a culorilor lenjeriilor pe care dorm. Nu vor aparea chestii de genul "azi e innorat, ma plictisesc de moarte, iar pe mess nici o activitate". Nu va fi un jurnal al cotidianului, ci unul care se va incadra in tiparul expus anterior.

Iar tie, celui ce te impiedici printr-o anumita conjunctura de blogul asta, sincer iti transmit.. nu stiu daca vei gasi ceva prea interesant pe aici.. daca insa o vei face, spor la citit si la combatut parerile subsemnatului ;)

No comments:

Post a Comment

Ziceti si voi ceva